×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Баранівському міському голові подарували люксембурзьку пательню діаметром 1 метр

Днями директор Кам’янобрідського обласного санаторію радіаційного захисту подарував міському голові міста Баранівки пательню діаметром 1 метр, яку йому колись привезли з Люксембургу.

«У Запоріжжі роблять пательні розміром 1-2 метри в діаметрі із спеціальним механізмом, який дозволяє регулювати висоту над вогнищем. Така конструкція коштує від 10 тисяч гривень і більше, в залежності від складності агрегату та діаметру пательні, пишуть на сайті Баранівської міськради.
«Та, як було приємно коли 8 липня 2016 року до міського голови прийшов директор Кам’янобрідського обласного санаторію радіаційного захисту для дорослого і дитячого населення і подарував для Баранівки пательню діаметром 1 метр, яку йому колись подарували з Люксембургу. На радощах міський голова поїхав на Першотравенський завод електротехнічного фарфору, щоб замовити там механізм, який би міг підіймати та опускати пательню над вогнищем та мангал де б можна було розводити вогнище.
А герцогство Люксембург певно й не сподівалось, що колись мешканці маленького містечка на Поліссі, що на Україні, будуть смажити на їхній пательні свою картопельку, бо українські пательні нам за дорогі».

Последнее изменение Вторник, 12/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework