×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

20 кращих житомирських керівників ОСББ поїдуть на навчання до Львова

У Житомирі керівників ОСББ та ЖКП навчають як ефективно управляти своїми будинками.

Сьогодні, 12 липня, у сесійній залі Житомирської ради відбувся перший вступний семінар «Управління житловою нерухомістю» для керівників ОСББ та ЖКП.
Перший організаційний блок почався із вступного слова Сергія Сухомлина, який подякував керівникам ОСББ за те,що взяли на себе таку відповідальність і не побоялися обов'язків, які ляжуть на їхні плечі. Також очільник міста повідомив, що за 2016 рік у ОСББ організувалися 111 будинків і що за рік-два вони вже відчують переваги такого об'єднання.
Модератором і головним лектором виступив Володимир Брагілевич, голова правління ЦДМС, який розповів учасникам семінару про особливості цієї навчальної програми і як вона реалізувалася у Львові. Володимир Брагілевич підкреслив: «У державі не існує взагалі політики щодо навчання кадрів для управління ОСББ. Тому ми мусимо самі організовуватися».
Блок програми ділиться на 12, 13, 14 і 15 липня. Сьогоднішні заняття стосуватимуться менеджменту в управлінні житловим будинком. 13 липня заняття відбуватимуться у конференц-залі Інституту медсестринства і матимуть тему «Правове забезпечення діяльності управителя». 14 липня обговорюватимуться практичні аспекти управління житловим фондом. 15 липня знову у залі засідань міської ради відбудуться заняття, де спеціалісти розповідатимуть про шляхи до ефективності багатоповерхового будинку.
Борис Пахолюк, ще один з організаторів таких навчань у Житомирі, повідомив, що після проходження 4-денного курсу занять, керівники ОСББ та ЖКП писатимуть тести, за результатами яких 20 кращих управителів поїдуть на продовження навчання у Львів.

Последнее изменение Вторник, 12/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework