Пляжі Житомира: Де відпочити? ФОТО. ВІДЕО

Де відпочити в спекотний день? Звичайно на річці. До вашої уваги пропонуємо пляжі, де ви можете комфортно відпочити зі своєю сім’єю. 

«Гідропарк»
Уздовж річки Тетерів розташовані два пляжі - дитячий і дорослий. Тут є кабінки для переодягання, але спочатку потрібно вистояти довгу чергу, тому що кабінок лише дві. Для активного проведення часу на пляжі розташована волейбольний сітка, що дозволяє провести час з користю. Зараз тут можна взяти на прокат катамаран або човен.

«Силікатний кар'єр»
Тут є платний пляж і є безкоштовний. А ось щодо води і піску, то вони набагато чисті: пісок прибраний, сміття немає. Тут також є волейбольна сітка, молодь мало не в чергу стає, створюючи свої команди. Для зручного відпочинку на березі є кілька дерев'яних шезлонгів. Займе їх той, хто встигне першим. Навколо пляжу знаходиться чимало торгових місць, де можна що-небудь перекусити.

«Богунський кар'єр»
Відомий в місті, великий і глибокий. Тут не дуже багато місця на березі. Вода блакитна і дуже прозора. Але кабінок для перевдягання немає, проте можна сховатися за великими деревами, які розміщені по периметру кар’єру.

 

 

Последнее изменение Среда, 13/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework