Викладачі ЖНАЕУ відвідали Міжнародний форум в Лейбніц

З 22 по 24 червня 2016 р. в Лейбніц Інституті Аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою(ІАМО) в м. Халле (Німеччина 

(LeibnizInstituteofAgriculturalDevelopmentinTransitionEconomiesІАМО – https://www.iamo.de/) відбувся Міжнародний форум 2016"Сільська робоча сила в перехідний період: структурні зміни, міграція та управління" (IAMOForum 2016– https://forum2016.iamo.de/about-the-conference/).

Житомирський національний агроекологічний університет на Форумі представляли к.е.н., доцент кафедри інноваційного підприємництва та інвестиційної діяльності Левківська Лариса Миколаївна, яка отримала грант на участь у Форумі, а також к.е.н., доцент кафедри менеджменту ЗЕД Куцмус Наталія Миколаївна, яка проходить наукове стажування в інституті (ІАМО).

Під час Форуму-2016 було проведено чотири пленарних засідання, вісімнадцять паралельних сесій і панельна дискусія, в яких взяли участь 119 міжнародних експертів з 26 країн світу, а також представники ЄС, ФАО та Світового банку. Учасники проаналізували вплив структурних змін на зайнятість в аграрному секторі, обговорили роль міграції в коригуванні ринку праці та місцевого розвитку, визначили напрями організації трудових відносин у сільському господарстві, а також надали рекомендації щодо зниження неформальної зайнятості в сільському господарстві та зростання доходів сільського населення.


За повідомленням прес-служби ЖНАУ

 

Последнее изменение Среда, 13/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework