Олександр Антонюк: «Впродовж першого півріччя 2016 року вже чотири особи постраждали від торгівлі людьми»

13 липня на Житомирському обласному автовокзалі пройшла - просвітницька акція «Людина – не товар» з нагоди відзначення Всесвітнього Дня боротьби з торгівлею людьми.

Акція пройшла за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Житомирською міською громадською організацією «Авенір» та Житомирським обласним гендерним ресурсним центром Житомирської обласної ради. Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

Заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту ОДА Олександр Антонюк розповів, що в нашій області впродовж першого півріччя 2016 року вже встановлено статуси чотирьом особам, які постраждали від торгівлі людьми.

Такі акції не є одноразовими, вони продовжуватимуться і надалі. Перша з них, яка пройшла сьогодні, була спрямована безпосередньо на ту аудиторію, яка вже вирушає за кордон. Якщо ці люди їдуть працевлаштовуватися і у них ще є сумніви на рахунок легальності, вони ще можуть у дорозі зателефонувати на національну гарячу лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів за тел. 0-800-505-501 або 527 з мобільного.

 

Последнее изменение Среда, 13/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework