×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

На території Соколовського дачного масиву знайшли підозрілий предмет

15 липня група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини провела роботи по знищенню низки боєприпасів часів минулих війн, що були виявлені напередодні пересічними громадянами.

Як повідомляє У ДСНС у Житомирській області, одне з повідомлень про небезпечні знахідки до оперативно-рятувальної служби надійшло із обласного центру. Як з’ясувалось, житомирянин виявив 7 боєприпасів під час проведення земляних робіт біля свого домоволодіння. Чоловік одразу ж повідомив правоохоронців, а ті, у свою чергу, Службу порятунку «101». Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували всі знахідки як артилерійські снаряди калібром 76 мм часів минулих війн.
Ще 1 підозрілий предмет був знайдений на території Соколовського дачного масиву Житомирського району. Рятувальники ідентифікували боєприпас як мінометна міна часів минулих війн калібром 82 мм.
Рятувальники Житомирщини нагадують населенню! Якщо ви помітили підозрілий предмет у лісі, полі, водоймі тощо, повідомте про це за номером «101». Опишіть фахівцям ДСНС місце, де ви побачили небезпечну знахідку та спробуйте її чимось обгородити. Ні в якому разі не намагайтеся самостійно ідентифікувати знайдені боєприпаси. Подібні предмети забороняється брати до рук та здійснювати з ними різноманітні маніпуляції. Лише професійні піротехніки знають, як знешкодити вибухонебезпечний предмет.

Последнее изменение Пятница, 15/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework