×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Чому впав рівень води у річці Тетерів?

У соціальних мережах, все активніше почали обговорювати проблему рівня води у річці Тетерів. Кілька днів тому, житомиряни почали помічати, що русло річки, в районі підвісного мосту в парку культуру та відпочинку ім..Ю. Гагаріна, значно зменшилося.

«Хто знає , що сталося з Тетеревом? За моєї пам’яті це вперше рівень води впав так низько. Тепер можна прогулятися по колишньому дну і навіть переходити з одного берега на інший. Берега всіяні мільйонами мертвих Беззубок, повно старих автошин. В одному місці з води виглядає дах затопленого автомобіля. Зараз кожен має можливість прогулятися по дну річки, - пише житомирянин.

Очевидці розповідають, що вище по течії, ніби ситуація більш менш нормальна, про те ближче до Бердичівського мосту рівень води впав приблизно метрів на два.

У соціальних мережах, житомиряни висловлюють різні думки із цього приводу. Хтось пише, що річка, дає сигнал, аби її прибрали, хтось говорить про те, що вода «втікла від нас злих». Дехто висловлює думку, що десь прорвало дамбу. Також говорять про те, греблю в районі Бердичівського мосту углиблювали та про те, що такий рівень води тут кожного літа.

n170914579 4n170914579 5

Ми намагалися розібратися у ситуації, про те нам так і не вдалося отримати коментарі відповідних служб, поки спеціалісти працюють над цією проблемою, можемо лише здогадуватися.

У водоканалі нам пояснили, що зниження рівня води не є їхньою компетенцією. А, колектив державної екологічної інспекції у Житомирській області знаходиться у відпусті за власний рахунок. Тут же нас перенаправили на Державну санітарно-епідеміологічну службу Житомирської області, де нам пояснили, що вони не мають до рівня води у річці ніякого відношення і коментувати немає чого. Хоча пояснили, що це нормальне природне явище, було мало опадів і русло річки пересихає. Що це вже не вперше, і були роки, коли в деяких районах, річка пересихало майже повністю.

Про те, начальник відділу оперативного контролю екологічної інспекції Віктор Левківський по телефону зазначив, що є підозра, що ситуація пов’язана зі скидом рівня води гідроелектростанцією Житомирського РЕМ. І на даний час, спеціалісти виясняють причини.

До слова,телефони департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, котрі нам надали у приймальні ОДА, судячи із усього не працюють.

Журналісти ІА «Всі новини» будуть слідкувати за ситуацією і тримати читачів в курсі подій.

n170914579

n170914579 1

n170914579 2

n170914579 3

Последнее изменение Среда, 17/09/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework