×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Депутатам пропонуватимуть голосувати за створення Станишівської ОТГ без Новогуйвинського

Таку пропозицію на розгляд депутатів облради виносить робоча група, яка займалась вивченням питання створення Станишівської об'єднаної територіальної громади:

"Спочатку перспективним планом була затверджена Станишівська об'єднана територіальна громада, куди мали увійти Новогуйвинське, Зарічани, Станишівка і ближні села. В процесі громадського обговорення виникло питання про центр все-таки у Новогуйвинському. Але на це не хоче йти Станишівка. Тому прийнято таке рішення на робочій групі, це як рекомендація для депутатів, вони будуть голосувати на сесії: Новогуйвинське з перспективного плану вилучаємо, пропонуємо їм знайти сільську раду з числа тих, які знаходяться поряд і яка готова буде з ними об'єднатися, і створити окрему Новогуйвинську ОТГ", – пояснив суть питання заступник голови облдержадміністрації Ігор Гундич. "Ситуацію намагалися владнати кілька разів, але спільного рішення досягти не вдалося", – констатує перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма: "Справа в тому, що всі сільські ради, крім Новогуйвинської, прийняли рішення про об'єднання з центром у Станишівці. Тричі збиралась робоча група, тричі вони підтвердили це рішення. Новогуйвинськ ніби вже й не був проти, принаймні, на обласній нараді, приєднатися до громади з центром в Станишівці, але Станишівка і ці громади, що навколо неї, вони вже не запрошують Новогуйвинськ приєднатися до себе".

Таким чином, на сесії 21 липня депутатам пропонуватимуть голосувати за створення Станишівської ОТГ без Новогуйвинського. Зауважимо, що голосування передбачають здійснити "пакетом", тобто, за всі пропозиції по створенню об'єднаних територіальних громад разом. А їх на сесію виносять 21. В разі, якщо по якійсь конкретній громаді виникнуть питання, обговорення запропонують винести за рамки спільного проекту рішення і розглядатимуть окремо, сказав Ігор Гундич.


За матеріалами 103fm.com.ua

 

Последнее изменение Понедельник, 18/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework