×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

В Овруцьому районі загорілася школа. ФОТО

18 липня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в погребі загальноосвітньої школи, що розташована в с. Норинськ Овруцького району.


Як повідомляють в  У ДСНС у Житомирській області, рятувальників сповістили селяни, які проживають неподалік від школи.
До місця виклику негайно виїхало відділення 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю рятувальників було встановлено, що горить дах погреба. Керівник гасіння пожежі, оцінивши обстановку, прийняв рішення про залучення додаткового відділення вогнеборців для підвозу води.
Силами бійців ДСНС о 08:30 пожежу було локалізовано, а о 09:30 – ліквідовано. Загалом до ліквідації займання залучалось 7 чоловік особового складу та 2 пожежних автомобілі. Внаслідок події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь встиг знищити дах погреба. Проте надзвичайники не допустили поширення полум’я на дровник, що розташований практично впритул до будівлі. Там знаходилось близько 15 м. куб. дров, які використовуються для опалення школи.
Попередня причини загоряння – влучення розряду блискавки у будівлю. Остаточні обставини пригоди наразі встановлюють фахівці.

Последнее изменение Вторник, 19/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework