×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Житомиряни закликають Президента продовжити мораторій на перевірки підприємців

20 липня 2016 року ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» від імені заступника організації Олександра Остапенко зареєструвала електронну петицію № 22/026721-еп «Продовжити мораторій на перевірки підприємців» на сайті президента України.

До кінця цього року спливає термін дії обмежень на перевірку підприємців, гарантований Законом України про від 28.12.14 № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/71-19/page13. Обмеження за Законом діють протягом 2015-2016 років. З часу їхнього впровадження підприємці отримали змогу нормально працювати без тиску контролюючих органів. Що в нинішніх умовах було великим плюсом для підтримки малого та середнього бізнесу. Закінчення мораторію знову поверне людей під прес контролюючих органів.
Саме тому наша організація сьогодні піднімає це питання і звертається до Президента України Петра Порошенко з вимогою продовжити дію мораторію.
«Ні для кого не секрет, що перевірки – один з найбільших стимуляторів корупції. Наше законодавство на боці тих, хто перевіряє. Зараз багато підприємців, людей, які створюють робочі місця, на податках яких тримається соціальна сфера, знаходяться на межі виживання. Повернення перевірок як мінімум не покращать їх стан, - вважає заступник голови ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» Олександр Остапенко, - Це стало причиною, чому наша організація вирішила підняти це питання та закликали людей підтримати продовження мораторію на перевірки».
Ми також вважаємо, що петиція стосується не лише власників бізнесів, а також значної кількості людей, які працюють на створених підприємцями робочих місцях. Саме тому ми закликаємо всіх підтримати петицію та не допустити повернення корупційних перевірок.
Просимо кожного громадянина України максимально поширити цю інформацію та особисто підписати петицію.
За додатковою інформаціє звертайтесь за тел.: 068 604 8575або електронною поштою: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..

Последнее изменение Четверг, 21/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework