Історія бездіяльності: «12 днів я вже тут стою. Ніхто до мене не підходив, крім наряду поліції

Олександр відомий майже кожному житомирянину. Про нього показували сюжети, писали у газетах. Його історія у всіх на вустах.

Вже понад 10 днів Олександр сидить навпроти обласної Житомирської ради. Біля його намету розміщений стенд, на якому є всі 3250 запитів, скарг та постанов до суду про допомогу його родині. Навіть в недавню негоду чоловік не зрушив з місця.

Меньшиков Олександр Прохорович вже 15 років бореться за право проведення відбудови у своєму будинку. В минулому військовий, прапорщик, технік супутникової системи зв’язку, ліквідатор І-ої категорії ЧАЕС.

- З чого все почалось?

- Незаконно був відімкнутий газ у 2002 році та світло у 2003 році. В результаті цього моя сім’я залишилась зимою в холоді. Ми були змушені зробити саморобний обігрівач. Згодом мережа не витримала напруги та згоріла. Моя жінка була слабою, постійно лежала, а згодом померла, неповнолітня дочка серйозно захворіла.

- Скільки Ви вже стоїте з наметом? Хтось допоміг вам за цей час, поки ви тут?

- 12 днів я вже тут стою. Ніхто до мене не підходив, крім наряду поліції, ті в свою чергу перевіряли документи. Шкода, що навіть після того, як я довів, те що комісія, суд та прокуратура не виконують свої обов’язки, ніхто нічого не зробив.

- Як Ви пережили нещодавню негоду? Мабуть, нелегко було з наметом в такий дощ? 

- «Намет зірвало, намочило водою всередині. Врятувало те, що у наметі подвійне дно і я виливав воду поки не закінчилась злива».

- Як ви харчуєтесь? Можливо, є де підігріти харчі?

- «Я п’ю воду. Якщо хтось принесе теплим, відразу їм. Я спочатку оголосив голодування, але мені декілька раз ставало погано і лікарі ставили невтішні діагнози, якщо я не продовжуватиму вживати їжі».

- У вас є певні вимоги?

- Проведення капітального ремонту мого будинку та притягнення винних посадових осіб, до кримінальної відповідальності, щодо невиконання постанови Житомирського окружного адміністративного суду від 24 листопада 2011 року.

Чоловік не одноразово звертався до суду та прокуратури. Всюди з ним були згодні, але ніхто не виконував своїх обов’язків. Олександр звертався до всіх фракцій, писав заяву до депутатів районної ради, але до цього часу на нього ніхто не звернув увагу. Навіть після того, як Олександр вже 12-й день стоїть з наметом, влада в упор не помічає чоловіка.

 

 

Последнее изменение Четверг, 21/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework