×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Скандально відомий Андрій Федірко очолив Громадську раду при обласній Службі автодоріг

Дорожня галузь Житомирщини відтепер під ще пильнішим контролем громадськості, - про це повідомляє прес-служба САД у Житомирській області.

«Маю бажання, щоб українські дороги були на рівні європейських і з вашою допомогою будемо йти до цього», - так висловив свою позицію в Громадській раді при Службі автомобільних доріг новообраний голова – Андрій Федірко.
Згідно з Рішенням засідання Громадської ради при САД у Житомирській області, яке відбулось днями, заступником голови обрано Жанну Рижову, яка очолює Житомирську обласну організацію профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства, а обов’язки секретаря (за згодою) виконує фахівець по роботі зі ЗМІ та громадськістю САД у Житомирській області Світлана Чернях-Кондрацька.
Голова Громадської ради при САД у Житомирській області Андрій Володимирович Федірко є головою громадської організації «Народний контроль», яка займається «боротьбою з корупцією та неправомірними діями державних службовців в Житомирській області».
Нагадаємо, що створення Громадських рад при Службах автомобільних доріг у областях України було затверджено Наказом голови Укравтодору. Згідно з Положенням про Громадську раду, склад Громадської ради формується на установчих зборах, шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі Громадської ради та внесені інститутами громадянського суспільства.

Нагадаємо, рік тому у дворі загорівся автомобіль активіста ГО «Народний контроль» Андрія Федірка. Сам він стверджував, що до підпалу причетні Зубко, Сухомлин, Розенблат та Рабінович.
Окрім цього Андрій Федірко закликав житомирян долучитися до збору підписів проти відкликання Борислава Розенблата з Верховної Ради України.

Последнее изменение Четверг, 28/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework