Волонтер Емма Шиманович: «Діти Дарини Лаговської народились мертвими, більше нічого не скажемо…»

За інформацією ЗМІ, Дар'я Лаговська вже не є вагітною, проте в медичних установах Житомира та Києва дівчина не стояла на обліку і не народжувала.

На даний момент, співробітників правоохоронних органів поки не пускають до Лаговський через її важкий психологічний стан. Поліцейські розраховують отримати відповідь на ключове питання - куди ж поділася двійня новонароджених дітей.

Як відзначають журналісти, родичі Лаговської заявили, що по дорозі додому з Києва у дівчини стався викидень. А через добу, 30 липня, Дар'я Лаговська знову пропала на деякий час. І знову знайшлась, в одній з Житомирських лікарень.

Волонтер Емма Шиманович на своїй сторінці у Facebook  розповіла:

«Знайшлася і знову пропала .Вагітна Дарина Лаговська, яка позавчора пропала в м. Києві, за словами людей близьких до сім'ї: знайшлася вчора в області, діти народилися мертвими, більше нічого не скажемо, зрозумійте нас. Тому я і мовчала розуміючи чужий біль і нічого не писала. Але насправді це далеко не кінець в цій детективній історії. Так, Дарина знайшлася і родичі відразу припинили спілкуватися з усіма. Але сьогодні вранці самі написали повторну заяву про зникнення Дарини !!!! І вже нібито вона пропала без дітей !!!Я якщо чесно сама нічого не розумію. Вагітна - не вагітна? Де діти? Чому знову втекла? Але це вже питання для правоохоронних органів.»

 

 

Последнее изменение Понедельник, 01/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework