На Житомирщині чоловік до смерті закатував свою жінку, прив’язавши її до воза

Це бачили селяни, які працювали на городах. Але замість того, щоб рятувати жінку, вони розбіглися. Вже у поліції вбивця пояснив, що так він виховував дружину, щоб та замість пиятики, працювала по господарству.

Жінку він карав за те, що вона пила. Житель селища Ставище на Житомирщині до смерті закатував свою дружину. Він прив'язав її за ноги до підводи та близько півкілометра волочив по полю, йдеться в сюжеті ТСН.

Односельці бачили вчинок чоловіка, однак побоялися завадити. Більше того, замість рятувати жінку – розбіглися по хатах. "Я як побачила, то все кинула і не знаю, що робити. Люди ніби були на городах – і нікого не стало", - зізналася одна з сусідок.

Свідки кажуть, що чоловік регулярно бив жінку. "Вона постійно синя ходила", - твердить сестра загиблої Валентина. Жінка терпіла знущання, але продовжувала пити. Хоча при цьому, кажуть селяни, все ж тримала господарство. "Ми намагалися додому їздити до неї на ці розбори, з ними проводили розмову", - виправдовується сільський голова Валентин Субин. Однак на селянина подіяти ніхто не зумів. "Причиною смерті стало нанесення тілесних ушкоджень, а саме забій головного мозку. Обвинувачений це підтвердив, що він того дня прив'язав ноги до підводи і протянув декілька метрів", - каже речник Коростенського відділку поліції Олена Волковська.

Вбивця наразі під вартою. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі. Долю 13-річного сина вирішуватимуть соціальні служби.

 

 

Последнее изменение Среда, 03/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework