На Житомирщині визначили кращих вальників лісу. ФОТО

На території Журбенського лісництва Овруцького спеціалізованого лісгоспу пройшов 19 обласний фестиваль-конкурс вальників лісу. Участь у конкурсі взяли 18 команд.

Серед усіх завдань були монтаж нового ланцюга бензопили, звалювання дерева, розкряжування стовбура комбінованим різом , точне розкряжування, відокремлення сучків та змагання за звання найерудованішого лісоруба року.

Подібні змагання корисні тим, що учасники діляться досвідом, відточують свою майстерність. Це не лише підвищення кваліфікації, але й підвищення престижу професії.

На змаганнях був присутній Роман Ільїн, перший заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства, який привітав усіх присутніх, побажав перемоги у змаганнях та нових професійних рекордів кожному, хто пов’язав своє життя і роботу з лісом.

Також із привітальним словом виступили голова Овруцької райдержадміністрації Юрій Дивинський, заступник голови районної ради Ірина Михайлевська та директор Овруцького спеціалізованого господарства Олександр Шевчук.

Перемогу у конкурсі здобув Юрій Брожко, який представляв Лугинський держлісгосп. Друге місце посів Олександр Куцан із Баранівки, а третє – Іван Скидан із Новограда-Волинського. Серед юніорів перемогу виборов син чемпіона змагань – Євген Брожко. Найерудованішим лісорубом став володар «срібла» Олександр Куцан.

Переможців нагородили цінними призами представники фірм-спонсорів : призери отримали за перше місце – сучасну бензопилу та захисний комбінезон, за друге й третє – ковану ювілейну сокиру, каністру для бензину та мастила з дозувальними насадками та мотокоси відповідно.

Юрій Брожко та переможець-юніор Євген Брожко будуть представляти область на всеукраїнських змаганнях.

 

 

Последнее изменение Среда, 03/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework