×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві відкрили приймальне відділення ЦМЛ, на ремонт якого витратили 599 тис. грн.

Сьогодні у Бердичеві відкрили приймальне відділення центральної міської лікарні.

За словами Бердичівського міського голови Василя Мазура, лікарня розрахована на 425 стаціонарних ліжок цілодобового перебування.

У 2014 році заклад долучився до реалізації проектів цільових екологічних інвестицій і виконання зобов’язань сторін Кіотського протоколу про зміну клімату з утеплення зовнішніх стін та заміни віконних блоків у трьох корпусах лікарні, - про це повідомляє прес-служба ОДА.

За словами посадовця, з метою економії енергоресурсів придбано новий котел (600 тис. грн.), а також завершуються монтажні роботи та найближчим часом буде закуплено електричний парогенератор для котельні міської лікарні (33 тис. грн.).

На капітальний ремонт приймального відділення Бердичівської центральної міської лікарні витрачено 599 тис. грн. Заклад оснащений сучасним медичним обладнанням та новими меблями. У структуру відділення входить палата інтенсивної терапії на 2 ліжкомісця.

Щорічно через приймальне відділення проходить більше 18 тис. пацієнтів, за амбулаторною медичною допомогою звертається більше 500 осіб.

n180914608

n180914608 1

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework