На Житомирщині за втручання прокуратури припинено незаконне користування понад 1 тис га угідь вартістю 13,7 млн грн

Позов прокуратури Житомирської області в інтересах держави до ГУ Держгеокадастру в області та жителя Києва про визнання незаконними наказів щодо передачі у користування 14 земельних ділянок площею 1004 га вартістю 13,7 млн грн для ведення фермерського господарства задоволено у повному обсязі.


Установлено, що у 2014 році, за наказами Держгеокадастру, з порушенням земельного законодавства, керівнику фермерського господарства надано у користування 1004 га із земель запасу 14 сільських рад Любарського району. Про це повідомляє прокуратура Житомирської області.

Зокрема, значну площу угідь надано без обґрунтування необхідності їх отримання, наявності сільськогосподарської техніки чи інших засобів обробітку та взагалі без з'ясування перспективи діяльності фермерського господарства, усупереч вимогам, передбаченим Законом України “Про фермерське господарство”.

Прокуратурою вжито заходів представницького характеру та припинено незаконне користування землею сільськогосподарського призначення вартістю 13,7 млн грн.

 

Последнее изменение Вторник, 09/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework