Що взяти із собою на пікнік: список потрібних речей

Літо - це пора відпусток та різноманітного відпочинку. Для того щоб відпочити сповна на природі, ми склали список речей, які стануть у нагоді вам на пікніку.

Що взяти із собою на пікнік: їжа і напої

Зрозуміло, який же пікнік на свіжому повітрі без їжі та напоїв! Напевно, кожен із друзів, особливо якщо їдуть жінки, захоче здивувати компанію смачною стравою власного приготування або вишуканим напоєм. І тут існує маленьке правило про кількість їжі: "бери на себе і на сусіда".

Король будь-якого пікніка − це шашлик!

І найчастіше решта страв планується в поєднанні саме із шашликом. Але будьте обережні із їжею, що швидко псується − таку краще не брати, щоб уникнути отруєнь.

Крім продуманого меню існують ще продукти, які будуть доречними навіть на рясно накритому столі. Це - питна вода, спеції, олія, оцет, зелень, овочі, хліб, копченості, які стануть у пригоді для закуски, поки готується основна страва.

Що взяти із собою на пікнік: спорядження

Ви вже знаєте, який формат відпочинку на вас чекає − дикий або ж наближений до цивілізації, в альтанці з мангалом по сусідству. Залежно від цього нескладно визначитися із спорядженням, необхідним для обраного відпочинку: палатка, навіс або тент. Також непогано було б мати столик для пікніка і складні стільці, але якщо цього немає то підійде і простирадло чи якийсь килимок. Головне мати гриль і мангал, щоб було на чому готувати, а до них шампури, сірники, запальничка, невеличка сокира, папір і, можливо, навіть дрова.

Що взяти із собою на пікнік: посуд і речі 

Місце для пікніка вибрано, тент встановлено, багаття розведене, час подумати і про сам відпочинок, а також про приготування їжі. Для цього вам, безумовно, знадобиться пара ножів, консервний ключ, штопор, кухонна дошка, терка.

Потрібно мати при собі посуд для пікніка: тарілки, склянки, ложки, виделки (до речі, в магазинах у великому асортименті продаються набори для пікніка у зручній і практичній упаковці або сумці для пікніка).

Обовязково, візьміть пакети для сміття, для того щоб прибрати за собою.

Крім того, до списку особистих речей не забудьте включити капелюх або кепку, сонцезахисні окуляри, рушник.

Необхідно також мати при собі медикаменти, елементарне активоване вугілля, протиалергійні препарати та щось від болю в серці. Бинт, пластир та зеленка також стануть у нагоді.

Також, бажано продумати як ви будете проводити час: читати книг, грати у спортивні ігри, або ж слухати як хтось бринькає на гітарі.

Сподіваємося наш список допоможе вам у плануванні вашого відпочинку. Вдалого уікенду!

 

Прочитано 5513 раз

Последнее изменение Четверг, 11/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework