×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві планують побудувати притулок для тварин

У Бердичівській міській ради, 18 вересня, обговорювали питання будівництва притулку для тварин. Наразі, проект готується до експертизи, притулок буде облаштовано по вул.. Чуднівській і зможе утримувати 250 собак.

За попередніми розрахунками, зі слів заступника міського голови Сергія Онофрійчука, на його будівництво потрібно більше 2,5 мільйонів гривень, а щомісяця на утримання тварин - близько 70 тисяч гривень. Заклад має відповідати усім санітарним вимогам, бути забезпечений медпрепаратами, працівникам притулку потрібно платити заробітну плату тощо. Для міського бюджету це дуже дорого, тому постає питання фінансування, - про це повідомляє «Ріо Бердичів».

Для того, щоб його обговорити, на черговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулось у четвер, 18 вересня, міський голова Василь Мазур зібрав керівників харчової промисловості Бердичева. Мер поцікавився, чи готові вони допомагати у забезпеченні тварин у притулку харчуванням.

Міський голова висловив свої сподівання на те, що у процесі реалізації проекту до них долучаться громадські організації, захисники тварин, фонди. Можливо, допоможе участь у грантах.

 

n190914621

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework