×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Коростенські рятувальники отримали від зарубіжних благодійників пожежно-технічне обладнання та спорядження

16 серпня у м. Коростень представники норвезької благодійної місії «Віра. Надія. Любов» передали вогнеборцям 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини різноманітне пожежно-технічне обладнання та спорядження.


Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
Це вже не перший і не останній прояв благодійництва, що іноземці проявляють до коростенських рятувальників для покращення та підвищення рівня їхньої бойової готовності. Передане майно, а це: рятувальні ноші, захисні каски, бойовки та шланги високого тиску, місцеві вогнеборці планують використовувати у подальшому під час ліквідації різноманітних надзвичайних подій чи ситуацій.
На сьогоднішній день Коростенщина залишається лідером серед інших районів області, що найактивніше співпрацює з іноземними благодійними організаціями. Така співпраця зародилася ще у 2004 р. і за останні 12 років лише зміцнюється. Зокрема, вже успішно зарекомендували себе у бойовій роботі повнопривідний пожежний автомобіль «Mercedes», доповнений причепом та мотопомпою, а також мікроавтобус «Volkswagen Т5» переобладнаний під автомобіль швидкої допомоги – обидві автівки були передані передані норвезькими колегами.
Крім норвезьких благодійників вже неодноразово на допомогу коростенським рятувальникам приходили й англійці. Від пожежників британського графства Кент вогнеборці отримали два автомобіля «Dennis» з обладнанням і комплектами бойового одягу, 35 пожежних рукавів, 24 апарати на стисненому повітрі «Драгер 90+».
– Подібні вчинки заслуговують лише щирих слів подяки та безмежної поваги, – коментує начальник Управління ДСНС Житомирщини Ігор Нікітчук. – Нам невимовно приємно, що зарубіжні благодійники не забувають про рятувальників Житомирщини і коростенських, зокрема. Надаючи чергову благодійну допомогу, ці люди знову і знову допомагають представникам героїчної професії рятувати людські життя.

Последнее изменение Вторник, 16/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework