×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Смерть в мотузковому парку: Винних досі немає. ВІДЕО

У Новограді-Волинському загинув 16-річний юнак, який працював інструктором на канатній дорозі.  

Він зірвався з восьмиметрової висоти і головою вдарився об асфальт.
Владу було лише 16. Мріяв стати програмістом і вже цієї осені мав їхати на навчання до Польщі. Але спершу вирішив підзаробити вдома. Хлопець, як і чимало його друзів, знайшов роботу в центральному парку Новоград-Волинського. Тут він влаштувався інструктором на канатній дорозі.
Трагедія сталася на день міста. Влад спустив донизу маленьку дівчинку і мав прослідувати за нею, але раптом зірвався з восьмиметрової висоти. Хлопець був без захисного шолому, і при падінні вдарився головою об асфальт. До лікарні «швидка» привезла юнака у вкрай тяжкому стані, а травми були несумісні з життям.
«Серйозна черепно-мозкова травма, перелом кісток черепа, забій головного мозку і порушення стовбурових структур, які відповідають за роботу серцевої системи, дихальної та інших», - розповідає дитячий анестезіолог лікарні Новоград-Волинського Геннадій Малінський.
За п’ять днів, не приходячи до свідомості, Влад помер. Його смерть зараз розслідує місцева поліція. Правоохоронцям уже відомо, чому впав юнак. Тепер шукатимуть винного.
Щоправда, підозрюваних у слідства поки що немає. Головні ж претензії – до власників канатної дороги. Вже відомо, що Влад працював неофіційно і жодних інструктажів з техніки безпеки не проходив. Це підтверджує Тетяна – подруга загиблого хлопця, яка також працювала в мотузковому парку.
«Прийшла адміністрація, сказали: вчіться, лазьте. Я спочатку на собі вчилася, ніякий договір не підписували. Ніхто нічого», - розповідає Тетяна Бігун.
Мати та друзі Влада винним у трагедії вважають підприємців, які облаштували канатну дорогу і не подбали про безпеку працівників.
Місцевий підприємець, якого мати Влада звинувачує у смерті сина, всі закиди відкидає. І запевняє: ані до канатної дороги, ані до землі в парку, де сталася трагедія, він стосунку не має.
«Власники – ровенчани. Ми не маємо до цього ніякого відношення - раз. Вони зараз їдуть демонтувати цю гірку. Ось, будь ласка, і задавайте їм питання. Договору про земельну ділянку в виконкомі взагалі немає. Той, хто вам каже інформацію, не володіє інформацією, є договір про співпрацю», - пояснює підприємець Дмитро Іванченко.
Щодня на місце трагічного падіння Влада приходять його друзі та знайомі, приносять квіти та лампадки.
Подробиці у сюжеті «Надзвичайних новин».

Последнее изменение Среда, 17/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework