×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У Бердичеві затримали чоловіка, який крадіжкою «відсвяткував» день народження

Працівники кримінального блоку оперативно розкрили крадіжку з новобудови в с. Реї. Як з’ясувалось, 24-річний молодик, якого поліцейські викрили у причетності до злодіяння, вчинив крадіжку, відзначивши свої уродини. 


Як повідомляють у відділі комунікації поліції Житомирської області, 15 серпня до місцевого відділу поліції звернувся 42-річний бердичівлянин із заявою про крадіжку майна з приміщення майбутнього виробництва у с. Реї.
На місці події поліцейські з’ясували, що всередину новобудови зловмисник потрапив уночі, розбивши вікно. Він так поспішав, що необережно порізався об гострі уламки. Втім, травма не зупинила крадія. За словами власника, з приміщення зникли електродриль, бензопила та будівельні рівні загальною сумою у 3,5 тисячі гривень.
У ході першочергових заходів оперативники встановили, що до крадіжки причетний 24-річний житель району. Напередодні молодик відзначив свій день народження, а вже вночі вчинив злодіяння. Поліцейські вилучили у нього частину викраденого.
– Нині триває з’ясування всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – прокоментувала т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. - За чинним законодавством подібні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Последнее изменение Четверг, 18/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework