×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

80-річний пенсіонер забив до смерті свого товариша сковородою

Бездиханне тіло свого 68-річного чоловіка виявила жителька смт Ємільчиного на березі місцевої річки. Працівники поліції встановили особу причетного до вбивства. Розпочато досудове розслідування.


Як повідомляють у відділі комунікації поліції Житомирської області, уранці 17 серпня до Ємільчинського відділення поліції надійшло повідомлення від 64-річної жительки райцентру про вбивство її чоловіка.
На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Тіло загиблого із видимими тілесними ушкодженнями було направлено для проведення судово-медичної експертизи.
Як з’ясували правоохоронці, жінка виявила загиблого на березі річки Уборть. За зібраною інформацією, напередодні увечері він міг гостювати у 80-річного місцевого жителя, відтак поліцейські навідалися до чоловіка.
Пенсіонер одразу зізнався у скоєному. Він розповів, що увечері вони разом із гостем вживали спиртне. Саме під час застілля виникла суперечка. У ході з’ясування стосунків господар кілька разів ударив опонента сковородою по голові. Аби приховати сліди злочину, витягнув тіло на берег річки, що протікає неподалік.
Поліцейські вилучили низку речових доказів.
- Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування, - повідомив т.в.о. начальника Ємільчинського відділення поліції Микола Нишпал. – Нині вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу пенсіонерові, поліція ініціює домашній арешт.
Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

 

Последнее изменение Четверг, 18/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework