×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

На Житомирщині селяни готуються перекрити трасу Київ-Чоп. ВІДЕО

Люди хочуть, аби влада звернула увагу на проблеми з безпекою на дорозі. 

Жителі села Романівка на Житомирщині готуються до акцій протесту після резонансної ДТП. Люди хочуть перекрити трасу Київ-Чоп, якщо до початку навчального року там не зведуть надземний перехід або принаймні не встановлять знаки, які обмежують швидкість, ідеться в сюжеті ТСН.
Каталізатором стала загибель 11-річної дівчинку, яку прямісінько на пішохідній зебрі збив священик із сусіднього села. "Хай Бог йому суддя буде, хай як хоче, а моєї дитини немає. Він у мене золоте дитя забрав", - плаче мама.
Місцевих мешканців обурили обставини аварії. Дві машини зупинилися пропустити дівчаток, а третя навіть не пригальмувала. Люди кажуть, що не розуміють такої поведінки водія, бо він знав про перехід і бачив, що машини попереду гальмують не просто так. На місці ДТП над винуватцем ледве не вчинили самосуд, бо підозрювали, що священик був іще й напідпитку.
"У нього була трохи неадекватна поведінка", - визнає і один із керівників поліції Житомирської області Артем Лисогор. Однак із висновками правоохоронці не поспішають. Кажуть, що мають дочекатися результатів проведеної експертизи і озвучувати вже офіційну інформацію, а не здогади чи підозри. Тим більше, що селяни з Барвинівки, де батюшка вже більше 20 років є настоятелем храму, запевняють, що п'яним він бути не міг. Кажуть, у нього цукровий діабет, а поведінка на місці ДТП пояснюється шоком від пережитого.
Якщо у крові священика виявлять алкоголь, це буде обтяжуючою обставиною. Поки ж йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі. Люди певні, що відповідальність за смерть дитини частково лежить і на чиновниках, які роками ігнорують прохання зробити безпечний перехід через трасу, яка навпіл розділяє село Романівка. Селяни найбільше бояться за своїх дітей, яким із 1 вересня доведеться двічі на день переходити дорогу, де водії найчастіше навіть не пригальмовують. "Ми не знаємо, як бути. Чи водити, чи літати у школу. З нашої сторони з однієї тільки вулиці в садочок і школу йде 15 дітей. Люди похилого віку переходять дорогу 30 хвилин – вони бояться йти, бо не встигнуть перебігти", - розповів житель села Сергій.

Последнее изменение Воскресенье, 21/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework