У Баранівці на стіні колишнього поста ДАІ замалювали образ Ісуса Христа. ФОТО

Нещодавно у Баранівці на зовнішній стіні будівлі колишнього стаціонарного поста Державтоінспекції, що розташований на перехресті вулиць Дубрівське шосе та Першотравнева з'явився мурал з образом Ісуса Христа. 

Проте, днями у мережі Фейсбук з’явилася інформація, що малюнок замалювали.
Олександр Гінгізов опублікував фото і додав, що «активісти внесли свої поправки».
«При в'їзді в м. Баранівку ось така чортівня! Була! На старому кпп ДАЇ, за сприяння міського голови м. Баранівки та "благословіння" пихатих місцевих москальських попів, було нанесено "рукотворне "святе писання" місцевого кічмена. Активістам, переважній більшості громади, представникам районної влади та Священника УПЦ КП і РКЦ це є шедевр "дуже сподобався"! Активісти внесли свої поправки!», написав Олександр.
Також чоловік додав у коментарях, що «ДАЇшна будка - не храм, прапор донських козачків - не ікона. Москальський піп, що не встає при виконанні Державного Гімну і відмовляється відспівувати загиблого воїна - не священик, а міський голова, що не поважає ні воїнів АТО, ні добровольців і дозволяє образливі вислови в їх бік - є прибічником руського міру. То як повинні поступати ті, хто воював?».

 

Последнее изменение Среда, 24/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework