На Житомирщині прокуратура оскаржила в суді надання в оренду приміщень дитсадків, які використовувалися не для освітніх послуг

Коростенською місцевою прокуратурою заявлено позов про розірвання договорів оренди та припинення користування приміщеннями освітніх закладів Овруцького району загальною площею понад 220 м кв.


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.
Установлено, що Овруцькою районною радою у березні поточного року прийнято неправомірні рішення про передачу в оренду частини приміщень дошкільних навчальних закладів для надання послуг, не пов’язаних із навчально-виховним процесом.
Зокрема, комунальним установам - дитячим садочкам, що у с. Листвиниця та с. Шоломки, надано дозвіл на здачу в оренду частини приміщення, відповідно, 140 м кв та 65 м кв для розміщення амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Ще одним рішенням райради дозволено надати в оренду 20 м кв приміщення дитсадка для розміщення стоматологічного кабінету.
Такі рішення суперечать чинному законодавству про освіту, оскільки законом не передбачено використання приміщень закладів освіти для будь-яких інших цілей, окрім надання освітніх послуг.
Наразі позов перебуває на розгляді у суді.

Последнее изменение Пятница, 26/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework