Житомирщина пишається своїми Героями. Фото у фото

«Війна триває і ми повинні знати в обличчя наших захисників», – саме такі думки допомогли фотографу Леоніду Шрайбікусу показати захисників Донецького аеропорту усій Житомирщині.

 

«Дуже приємно бути разом із хлопцями на цьому фото. Друзі та знайомі пишаються мною. На вулиці не впізнають, напевно тому, що ми без форми ходимо у повсякденному житті», – говорить один із кіборгів Сергій Голяка.

«Це фото, звичайно ж, подобається. Воно доводить, що на війні не лише вмирають, а повертаються Героями. Наші діти мають добре жити в Україні, а не тікати закордон. Ми повинні робити все, аби наша держава процвітала», – розмірковує Володимир Красота.

«Звичайно, я воював не за нагороди і біл-борди. Але це, звісно, дуже приємно. Автор фото Леонід Шрайбікус дуже довго з нами «мучився», це була рання весна, а на вулиці – дуже холодно. Проте результат вийшов хороший, ми й не здогадувались що ми такі «моделі», – додає Олег Нагорний.

«Найприємніше враження від цього фото: я ще не знав що ці біл-борди розмістили, а дружина з донькою впізнали тата», – пишається Олег Лосінський.

За інформацією Житомирської ОДА

Последнее изменение Среда, 31/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework