У Житомирі двічі за добу рятувальники відкривали двері квартир, у яких знаходились хворі громадяни

31 серпня о 08:59 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що по вул. Космонавтів в м. Житомир необхідна допомога у відкриванні дверей квартири, в якій знаходиться непритомна жінка. За вказаною адресою виїхали бійці 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини.


Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

З'ясувалось, що квартира знаходиться на 2-му поверсі п´ятиповерхівки. За допомогою трьохколінної драбини, через відчинене вікно балкону, бійці ДСНС потрапили в середину. Там на дивані в житловій кімнаті лежала напівпритомна літня жінка. Вона майже не рухалась і не говорила. Рятувальники одразу викликали швидку допомогу.
Майже одночасно фахівці 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Житомир виїхали на відкривання дверей квартири, що розташована на 3-му поверсі п”ятиповерхівки по вул. Пушкінська. До Служби порятунку “101” зателефонувала жінка і повідомила, що її 41-річна донька не відчиняє двері.
За допомогою трьохколінної та штурмової драбин рятувальники дістались до балконного вікна, крізь яке і потрапили в квартиру. На підлозі в кімнаті вони побачили жінку, яка через сильний біль не могла поворухнутись. Вона повідомила, що має хворобу хребта. Бійці ДСНС обережно поклали постраждалу на диван. Від медичної допомоги громадянка відмовилась.

Последнее изменение Четверг, 01/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework