Жителі області задоволені якістю освіти. Результати соцопитування

Житомирщина увійшла до числа областей України, де населення задоволене якістю освіти у школах.

Про це свідчать дані соціологічного опитування, яке проводилося Центром соціальних експертиз інституту соціології НАН України на замовлення Асоціації міст України у рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). В опитуванні взяли участь 2040 респондентів із кожної області України, крім території АР Крим, частин Донецької та Луганської областей, передає прес-служба облдержадміністрації.
За результатами соцопитування встановлено, що саме жителі Закарпатської, Хмельницької, Житомирської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Миколаївської та Запорізької областей найбільше задоволені якістю освіти у школі.
Більшість із опитаних (45,2%) також відповіли, що дітям краще навчатися у повнокомплектній школі, навіть якщо вона розташована далеко від домівки.
Також батьки висловилися щодо готовності платити за деякі освітні послуги у середній школі. Наприклад, 48,4% – за позашкільну освіту, 46,3% – за харчування. Проте щодо оплати ремонтів, підручників та факультативів більшість висловилася проти – 57,5% та 48,5% опитаних відповідно.

Последнее изменение Пятница, 02/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework