У Житомирі поліція викрила елітний бордель

Поліцейські викрили 37-річну жительку Чернігівщини, яка в орендованій квартирі обласного центру облаштувала бордель. 1 вересня жінці офіційно оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Нацполіції в області задокументували діяльність розпусниці, що тривала з вересня 2015 року. Так, у ході спеціальних заходів було встановлено, що жінка в орендованій квартирі приймає до 10 клієнтів щодня.
Бажаючих до сексуальних втіх підозрювана знаходила через мережу Інтернет, де розміщувала відповідні оголошення. Годину своїх послуг оцінювала в 600 гривень.
Нині 37-річній жінці оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ст. 302 Кримінального кодексу України (Створення або утримання місць розпусти, а також звідництво для розпусти). Законодавством визначено за такі дії покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі терміном до 2 років.

 

 

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Последнее изменение Пятница, 02/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework