×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На встановлення нових батарей для опалення приміщення оновленого басейну використають понад 1 млн грн.

В плавальному басейні Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» Житомирської обласної ради у липні-серпні проводився ремонт.

1 вересня плавальний басейн вже був готовий до учбово-тренувальних занять відділень плавання, триатлону та сучасного п’ятиборства, - повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.
У басейні були проведені такі види будівельних робіт, як облицювання керамічною плиткою дна та стін басейну, заміна плитки на обхідних доріжках, заміна сходин в ванні басейну.
Також були виконані роботи по облицювання стін та частково колон в приміщенні ванни плавального басейну. Був проведений ремонт 3-х метрової вишки для стрибків у воду, а з обхідних доріжок проведено водовідведення.
Крім ремонту басейну, була проведена часткова реконструкція мережі теплопостачання, а 20 вересня (не заважаючи роботі плавального басейну) заплановані роботи по встановленню нових батарей для опалення приміщення басейну.
На ці роботи з обласного бюджету було використано коштів на суму 1 млн 100 тис. грн.
Ремонт басейну дасть змогу поліпшити підготовку спортсменів області, охопити більшу кількість вихованців навчально-тренувальними заняттями.

Последнее изменение Вторник, 06/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework