Трьом дітям соціально-незахищеної категорії виплатять грошову допомогу на суму понад 22 тис грн.

За позовами Житомирської місцевої прокуратури в інтересах дитини-сироти та двох неповнолітніх, позбавлених батьківського піклування, судами зобов’язано освітні інтернатні заклади області нарахувати та виплатити одноразові грошові допомоги на загальну суму понад 22 тис грн. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.
Як повідомлялося раніше, неповнолітній дитині-сироті, яка закінчила минулого року Житомирську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат, адміністрація закладу не виплатила передбачену чинним законодавством одноразову грошову допомогу на суму 7 716 грн.
Іншим двом неповнолітнім, позбавлених батьківського піклування, які є випускниками Бердичівської загальноосвітньої школи-інтернату, виплачено лише по 500 грн одноразової грошової допомоги замість передбаченої законодавством суми 7 716, що у понад 15 разів менше.
Житомирською місцевою прокуратурою вжито заходів представницького характеру, за результатами яких дітям соціально незахищеної категорії буде нараховано та виплачено одноразову грошову допомогу у повному обсязі, на загальну суму понад 22 тис грн.

Последнее изменение Четверг, 08/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework