На Житомирщині масово горить суха трава

7 вересня о 18:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої рослинності за межами с. Єлізавет Новоград-Волинського району.

Рятувальникам зателефонували місцеві мешканці, які помітили густий дим та вогонь. До місця події виїхало чергове відділення бійців 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік на автоцистерні.
Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
Вони встановили, що на відкритій території, яка заросла сухою травою та чагарниками, на площі біля 5 га відбувається горіння сухостою. Вогонь вже майже впритул підійшов до приватних житлових будинків даного населеного пункту. Спільними зусиллями бійців ДСНС та небайдужого місцевого населення о 20:30 пожежу було локалізовано та о 21:34 – ліквідовано. Вогнем знищено 4,5 га сухого трав’яного покриву. Загиблих і травмованих немає.
Упродовж минулої доби подібні займання сухої рослинності сталися в обласному центрі та м. Радомишль, а також у Коростенському, Олевському, Ємільчинському, Пулинському, Овруцькому, Чуднівському, Бердичівському і Житомирському районах області. Тут загалом вогнем пройдено понад 16 га території. Загиблих і травмованих немає.

Последнее изменение Четверг, 08/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework