У жителів Андрушівського району вилучили наркотичне зілля

Марихуану як заморське зілля жінка привезла з відпочинку, а 19-річний юнак зберігав висушені рослини коноплі на горищі свого будинку. За обома фактами розпочаті кримінальні провадження.

Санкціонований обшук помешкання 46-річної жительки Андрушівського району днями провели працівники місцевого відділення поліції у рамках розпочатого кримінального провадження. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

Наявна оперативна інформація підтвердилася. Пакунок із сухими рослинами, зовні схожими на коноплі, поліцейські виявили в одній з кімнат будинку. Господиня зізналася, що привезла наркотичне зілля з морського відпочинку і зберігала для власних потреб.

Наявна оперативна інформація про можливе зберігання заборонених речовин привела правоохоронців до будинку ще одного жителя Андрушівщини. Як з’ясувалося, 19-річний юнак висушував у своїй оселі рослини коноплі. Пакунок уже із сухою рослинною масою було виявлено на горищі.

В обох випадках нарковмісне зілля поліцейські вилучили і направили на експертне дослідження.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Последнее изменение Четверг, 08/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework