Представників громадського сектору запрошують на тренінг до Коростеня

ГО «Добротвор» та ГО «КримSOS» запрошують на тренінг активних людей, які прагнуть покращити життя в своїй громаді. Це можуть бути представники громадських організацій та ініціативних груп, які опікуються вимушеними переселенцями в Житомирській, Рівненській, Вінницькій, Хмельницькій областях.

На тренінгу громадські організації поділяться успішними практиками та досвідом роботи з переселенцями, а також зможуть знайти однодумців для своїх майбутніх проектів.
Основні питання, які будуть висвітлені на тренінгу:
• Особливості створення та легалізації діяльності неприбуткової громадської організації.
• Принципи побудови ефективної організаційної структури організації.
• Взаємодія громадських ініціатив з органами влади. Як доносити свої ідеї та налагодити діалог з місцевою владою?
• Організація проектної роботи.
• Презентація діяльності в Інтернеті.
Дати проведення: 17-18 вересня 2016 року.
Місце проведення: м Коростень Житомирської області (точна адреса буде повідомлена запрошеним учасникам).
Організатори забезпечують проживання та покривають дорожні витрати. Від однієї організації чи ініціативної групи можуть подати заявки 1-2 представника. Реєстрація до 13 вересня.
Перевага буде надаватись представникам з Житомирської, Рівненської, Вінницької, Хмельницької областей.
Довідки за телефоном: (063) 073-16-19, (096) 684-88-47, (095) 031-53-97, або на e-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..
***
Громадська ініціатива «КримSOS» створена 27 лютого 2014 як Facebook-сторінка для оперативного та об'єктивного висвітлення подій, які відбувалися в Криму. Незабаром організація стала надавати допомогу внутрішньо переміщеними особам із Криму та східної України. З липня 2014 КримSOS став виконавчим партнером Агентства ООН у справах біженців в Україні. КримSOS має представництва в Києві, Львові, Херсоні та Полтаві. Організація надає гуманітарну та юридичну допомогу переселенцям, інформує про події в Криму, займається програмами соціальної адаптації, розвитком місцевих громад переселенців, адвокаційними проектами, супроводом судових справ вимушено переміщених осіб.
За час існування організація КримSOS надала гуманітарну допомогу на суму понад 6 млн грн, пряму і непряму допомогу отримали понад 180 000 чоловік, консультацій надано більше 90 000, з них третина - юридичного характеру.

Последнее изменение Четверг, 08/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework