Легалізувати видобуток бурштину у Житомирській області пообіцяв нардеп Борислав Розенблат

Сьогодні у приміщенні Житомирської ради народний депутат Борислав Розенблат, який представляє у Верховній Раді Житомирський регіон, прозвітував за 10 місяців роботи перед громадськістю.

Він розповів, що створив 71 законопроект, 10 з яких вже є Законами України. Ці законопроекти і закони стосуються індустріалізації, деревопереробки, розмитнення, літакобудування.

За сприяння нардепа Житомиру виділено із державного бюджету на соціально-економічний розвиток 20 млн. грн., 10 млн. грн. – на закупівлю медичного обладнання для приймальних відділень міських лікарень, 800 тис. грн. – на розвиток Житомирського обласного перинатального центру.
Також Борислав Розенблат запевнив, що найближчими днями особисто перевірить 30 житомирських провулків, які заасфальтували за його сприяння.

Під час звіту присутнім був і заступник міського голови, Матвій Хренов, який запевнив, що надіється і на подальшу тісну співпрацю із Розенблатом, яка вже показує високі результати.

Чи не найголовнішим та резонанснішим питанням залишалося питання видобутку бурштину в Україні та в Житомирі зокрема. На це Борислав Розенблат відповів, що вже створив законопроект, відповідно до якого в Україні легалізують та врегулюють видобуток бурштину. Він підкреслив, що такий законопроект дасть можливість звичайним копачам законно заробляти на видобування цієї корисної копалини. Наразі цей законопроект чекає свого другого читання.

Последнее изменение Понедельник, 12/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework