На Житомирщині не припиняються масові загоряння сухої трави

12 вересня о 17:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої рослинності поблизу кладовища у с. Мирославль Баранівського району.

Рятувальникам зателефонувала місцева жителька, яка проживає недалеко. За вказаною адресою виїхав черговий караул бійців 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 3 чоловік.
Вони встановили, що на відкритій території, що заросла сухою травою і чагарниками, на площі біля 4 га горить сухостій. Вогонь вже майже впритул наблизився до кладовища. Бійці ДСНС о 19:05 пожежу локалізували та о 19:15 – ліквідували. Вогнем знищено 4 га сухого трав’яного настилу, чагарників і сміття. Вогнеборці не допустили загоряння могил. Загиблих і травмованих не має.
Упродовж минулої доби подібні займання сухостою сталися також в обласному центрі, містах Бердичеві і Чуднові, смт Хорошів, а також у Хорошівському, Андрушівському, Коростенському, Новоград-Волинському, Лугинському, Народицькому, Пулинському, Ємільчинському, Житомирському, Радомишльському і Коростишівському районах області. Тут загалом вогнем пройдено майже 26 га території.
Наразі обставини всіх пожеж встановлюються фахівцями.
Управління ДСНС Житомирщини інформує, що на території області продовжує утримуватися суха погода. Тому рятувальники вкотре закликають громадян більш відповідально ставитися до випалювально-очисних робіт. У випадку виникнення надзвичайних подій терміново звертатися до Служби порятунку за номером «101».

Последнее изменение Вторник, 13/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework