У Житомирській області група піротехнічних робіт знешкодила дві одиниці військових боєприпасів

13 вересня піротехніки Управління ДСНС України у Житомирській області знешкодили 2 вибухонебезпечні предмети. Підозрілі знахідки було виявлено у різних населених пунктах Коростенського району.


Зокрема, у с. Мала Зубівщина місцевий житель, випасаючи худобу, побачив, що із землі видніється підозрілий предмет. Він розповів про це сільському голові, котрий зателефонував за номером «101». Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідку, як ручну гранату РГД-5 часів минулих війн.

У селі Бехи тамтешні шукачі металу обстежували територію населеного пункта. Потрапивши на поле, що в кількохстах метрах від села, вони відкопали підозрілий металевий предмет. Фахівці ДСНС ідентифікували даний виявлений предмет, як 82-міліметрову мінометну міну часів минулих війн. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області. 

Рятувальники Житомирщини вкотре наголошують, що у разі виявлення підозрілого предмету відразу телефонуйте за екстреними номерами телефонів «101» або «102». Категорично забороняється торкатися та пересувати підозрілий предмет. Пам’ятайте, що відповідальність рятує життя!

Последнее изменение Вторник, 13/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework