Три відтінки сірого: Коли в Житомирі завершиться «апокаліпсис» і на тротуарах з’явиться нова бруківка? ВІДЕО

Житомирський апокаліпсис – саме так містяни охрестили капітальний ремонт центральних вулиць у нашому місті.

На жаль, замість планомірних та узгоджених робіт, житомиряни отримали безперервні затори, бруд та розруху. Театральна, Київська та Бердичівська мають перетворитися на оновлені комфортні вулиці, але поки маємо лише незадоволені обличчя пішоходів, які змушені весь цей хаос оминати по проїжджій частині.
Львівська компанія, яка виграла тендер на виконання робіт, пообіцяла житомирянам короткі терміни та мінімальні затрати. Робочі давно вже познімали верхній шар колишнього тротуару, та майже два тижні сиділи без діла, чекаючи нової бруківки.
Проте швидко – не завжди якісно. У цьому переконана Олена Розенблат, підприємство якої також брало участь у вищезгаданому тендері.
У департаменті містобудування та земельних відносин розповідають, що нову плитку вже підвезли. «Три відтінки сірого» - саме так про нове покриття відгукується головний архітектор міста та обіцяє, що роботи її укладання розпочнуться, як найшвидше.
Місто оновлюється і розбудовується. І це завжди прекрасно. Сподіваємося, дуже швидко ми побачимо нове обличчя центральних вулиць і ходитимемо якісними тротуарами. А поки набираємося терпіння і віримо в краще майбутнє.

Последнее изменение Среда, 14/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework