Чи змінився підвісний міст на бульварі після реставрації за півтора мільйона гривень?ФОТО

Підвісний міст через Тетерів – візитка картка нашого міста, місце, куди обов’язково житомирянин повинен завести своїх родичів з інших міст.

Але останнім часом, складається враження, що міст став місцем відмивання грошей.
Реставраційні роботи підвісного мосту в Парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна розпочали ще на початку травня і закінчили із запізненням, лише у вересні.
Як повідомлялося раніше, на ремонт мосту виділили майже 1,5 мільйона гривень, але у зовнішньому вигляді споруди змін небагато…
Саме півтора мільйона потрібно для того, щоб перефарбувати поруччя, реконструювати вхідну частину, поставити одну (!) камеру відеонагляду та змінити ліхтарі, деякі з яких знову доведеться міняти, адже відвідувачі вже встигли їх розбити.
«Про якість вхідної частини після реставрації й говорити не треба: неозброєним оком помітно, що асфальтне покриття, яке нібито міняли залишилося у такому ж стані як і раніше – з тріщинами й нерівною поверхнею. І це після ремонту!», - наголошують відвідувачі парку.
Ремонт тривав близько 4 місяців. Невідомо, що стільки часу робили робочі, але суттєвих змін, які за таку вартість можна було зробити, не видно…

 

Последнее изменение Пятница, 16/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework