Балтійсько-Чорноморська Конфедерація відвідала Житомир та розповіла про всі можливі шляхи оборони України

15 вересня Всеукраїнська Громадська Організація «Балтійсько-Чорноморська Конфедерація» на чолі з Олексієм Харченко провела конференцію в Житомирі.

 Головними темами для розмови стало створення міжнародного конфедеративного об’єднання, побудова Балтійсько-Чорноморської конфедерації, шляхи регіонального розвитку та забезпечення безпеки житомирян.
На заході були присутні державні, політичні, громадські діячі Польщі, Литви та України, експерти та фахівці з окреслених питань, зокрема: Томаш Сакевич, головний редактор газети GazetaPolska, Вадим Марюхнич, голова ВГО «Балтійсько-Чорноморська конфедерація», Володимир Іщук, редактор журналу "GlosPilonii", Наталія Іщук-Костецька, голова обласного Союзу польської шляхти та інші.
Розпочалась конференція з презентації книги «Заповіт І Речі Посполитої»пана Томаша, яка вже стала бестселером на теренах Польщі, а тепер набуває популярності її україномовний варіант в більшості областях країни. «Ця книга є зразковим прикладом могутньої держави Речі Посполитої. Це платформа побудови міжнародного об’єднання по типу країни, яка могла свідчити про високий рівень безпеки й оборони», - каже Вадим Марюхнич.
Житомирщина має найбільшу діаспору поляків на Україні. Нині польсько-українські відносини мають бути представлені не лише у сферах культури, історії, туризму, освіти, а і безпеки.

Последнее изменение Пятница, 16/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework