"Антикорупційний рух Житомирщини" вияснив, що приховує КП "Житомирводонакал"?

Питання якості питної води, останні тижні хвилює майже кожного житомирянина. Жовтий колір і неприємний запах не дають людям спокою.

 

Громадська Організація "Антикорупційний рух Житомирщини" проводила власне розслідування.

Володимир Гірук, який очолює ГО на своїй сторінці у Facebook написав: "Вже тепер ми можемо сказати, що те, що пишуть в новинах про проблему з водою (тобто версія водоканала) далека від того, що відбулось насправді. Ситуація критична і не лише з якістю води і тим, що встиг зробити на своїй посаді нещодавно призначений директор Андрій Нікітін. Вона може стати критичної і для підприємства загалом.

Ми маємо достовірну, хоча і не офіційну інформацію про те, що відбувається насправді на "Житомирводоканал". На жаль, саме підприємство з новим керівником стало на стільки закритим і не прозорим, що отримати інформацію практично не можливо. При цьому водоканал своїми відповідями систематично порушує закон "Про доступ до публічної інформації".

З огляду на отриману нами неофіційну інформацію, ми вважаємо, що питання водоканалу має стати публічним і факти, знайдені нами повинні бути або спростовані, або підтвержені та мати певні наслідки згідно закону", - йдеться у повідомленні.

Последнее изменение Пятница, 16/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework