Небачений прецедент: Житомирські перевізники виступили проти підняття тарифів на проїзд?

«Ряд перевізників виступає категорично проти підвищення тарифів. Вперше в Житомирі перевізники розійшлися в думках, вперше є ті хто за підвищення тарифів та проти».

Таку інформацію на своїй сторінці у Фейсбук опублікував голова Житомирської районної організації Радикальної партії О.Ляшка Роман Мусійчук.
«Вперше в Житомирі ми бачимо справжнє обличчя перевізників, хто за людей, а хто проти! Я вважаю що додатковою умовою до кожного конкурсу з визначення перевізників на маршрутах, має бути запропонована перевізником ціна проїзду на тому маршруті, яка має бути не нижче встановленою органами влади (тобто не нижче 3 грн.).
Вчора на просторах мережі з'явилася інформація про можливе підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті м. Житомир. Житомирське ТТУ просить підняти вартість проїзду до 3-4 грн, приватні перевізники – до 4-6 грн. Про це повідомив заступник міського голови Дмитро Ткачук.
«У нас надходили вже і від ТТУ розрахунки нового тарифу у зв'язку з черговим підвищенням вартості електроенергії з 1 вересня, є і від кількох приватних перевізників уже подані нові розрахунки на підвищення тарифу. Ті пропозиції, які надходили, ціна коливається від 4 до 6 грн для приватних перевізників, ну і 3-4 грн. для ТТУ. Дані розрахунки на сьогоднішній момент аналізуються департаментом економічного розвитку, перевіряється, наскільки вони є обґрунтованими, наскільки вони є доцільними." - зазначив Дмитро Ткачук.
Сьогодні та вчора поспілкувавшись з перевізниками вимальовується чітка картинка того, що не всі перевізники підтримують дане рішення та бажають піднімати тариф для населення. Так піднялася вартість запчастин, паливо - мастильних матеріалів, здорожчало в рази паливо, але у населення не піднялися доходи, зарплати, пенсії. Не на часі зараз підіймати тариф у такий нелегкий час. Тому ряд перевізників переконують, що вони не подаватимуть розрахунки на підвищення тарифів, але якщо навіть таке рішення буде за підняття тарифів в 4- 6 грн, вони продовжуватимуть обслуговувати населення при нинішньому тарифі - 3 грн.
ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ З ДЖЕРЕЛ ПОДАЛИ, АБО МАЮТЬ ПОДАТИ РОЗРАХУНКИ НА ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ ТАКІ ПЕРЕВІЗНИКИ:

1. ПП "Шеріфф"- обслуговує маршрути - №3,50 19, 19А 30,33, 47,58.
2. ФОП "Жулінська А.А." - обслуговує маршрути - № 53 та 53А.
3. ПП "Іваницька Т.В" - обслуговує маршрути - № 8 та 25.
4. ТТУ - всі тролейбусні і трамвайні маршрути.

ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ ПЕРЕВІЗНИКІВ, ЯКІ ВИСТУПАЮТЬ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ, ТА МАЮТЬ НАМІР ОБСЛУГОВУВАТИ Й НАДАЛІ ПО ТАРИФУ - 3 ГРН.

1. ФОП Савіцька Аліна Аркадіївна -№ 1
2. ТДВ “Житомирське АТП 11827” - № 2, 5, 11, 14, 26
3. ТОВ “Залізний пегас” - № 27
4. ТОВ “Легіон-авто” - № 37
5. ФОП Савіцький Аркадій Альфредович - № 40
6. ПП “ПАТП - 2007” - № 44

Є ТАКІ ЩО НЕ ВИЗНАЧИЛИСЯ:
маршрути - № 4, 10,23

Тож не все так спокійно в царстві пасажирських перевезень, вперше в місті перевізники поділилися на два табори, хто за підвищення тарифів, а хто проти. Вперше в Житомирі ми бачимо справжнє обличчя перевізників, хто за людей а хто проти!».

Последнее изменение Вторник, 20/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework