У Житомирі в фундаменті знайшли артилерійський снаряд та мінометну міну. ФОТО

21 вересня, близько 15:00, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів на одній із вулиць обласного центру. Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

 З’ясувалося, що під час проведення будівельних робіт на території приватного домоволодіння, а саме копання траншеї під фундамент гаража, копачі натрапили на два підозрілі металеві предмети схожі на вибухонебезпечні. Про це вони відразу ж проінформували рятувальників. Прибулі за вказаною адресою фахівці ідентифікували знахідки як артилерійський снаряд та мінометна міна калібром 76 та 82 мм відповідно.

 22 вересня група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищила небезпечне «відлуння війни» у спеціально відведеному місці.
 Рятувальники Житомирщини вкотре наголошують, що у разі виявлення підозрілого предмету відразу ж телефонуйте за екстреними номерами «101» або «102». Категорично забороняється торкатися та пересувати підозрілий предмет.  Пам’ятайте, що відповідальність рятує життя!

Последнее изменение Четверг, 22/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework