Банкомат вкрали, а гроші лишили? В Новогуйвинську вранці підірвали банкомат, в поліції зазначають, що гроші на місці. ФОТО

Сьогодні вранці у смт. Новогуйвинську стався вибух. В приміщенні селищної ради повилітали вікна. Саме тут знаходився банкомат одного із банків. 

Близько 5 ранку, місцеві жителі чули вибух, проте значенню не придали, адже неподалік знаходиться полігон. Люди звикли до подібних звуків.
На місці подій ситуацію відмовилися коментувати до з’ясування всіх обставин. Лише зазначили, що хулігани повибивали вікна.
«Повідомлення про подію надійшло близько 7 ранку. Охоронник підприємства, розташованого неподалік селищної ради, розповів поліцейським, що близько 5.15 чув звук, схожий на вибух, але не надав цьому значення, оскільки поряд військовий полігон. І лише згодом із світанком перехожі побачили пошкоджені банкомат та вікна у приміщенні. За попередньою інформацією, з банкомату гроші не викрадено, - зазначають у відділі комунікації поліції Житомирської області.
Гроші на місці? Хоча, як розповідають перехожі – банкомату взагалі не має, що і видно на фото.
«На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції та Житомирського відділення, фахівці вибухотехнічної служби та кінологи», - йдеться у повідомленні.

Последнее изменение Пятница, 23/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework