Облрада хоче просити Кабмін виділити майже п'ять мільйонів гривень на ремонт двох корпусів агроекологічного університету

Текст звернення депутатів розміщений на сайті обласної ради в розділі "Проекти рішень". 

В документі, зокрема, йдеться: "Наразі університет зіштовхнувся з гострою проблемою щодо утримання на належному рівні наявної матеріально-технічної бази, у тому числі, приміщень навчальних корпусів. Центральний навчальний корпус університету, збудований у 1890-х роках ХІХ століття, є унікальною пам’яткою архітектури. Проте фасад, покрівля та вікна цього приміщення потребують нагального проведення капітального ремонту та відновлення.
Протягом останніх років через вплив погодних факторів покрівля навчального корпусу №2 університету отримала серйозні пошкодження на значній площі. Взимку відбувається протікання, яке призводить до значного пошкодження і руйнування внутрішніх приміщень. Подальше зволікання з ремонтом покрівлі і корпусу загрожує йому серйозним руйнуванням, що викличе необхідність виділення значних коштів на ремонт і відновлення.
Житомирська обласна рада підтримує клопотання університету та просить вашого сприяння щодо виділення додаткового цільового фінансування в сумі 4,8 млн. грн. для проведення капітального ремонту даху та фасадів корпусів № 1 та № 2 Житомирського національного агроекологічного університету".

 

За матеріалами: 103fm.com.ua

Последнее изменение Среда, 28/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework