Володимир Ширма запевнив, що не дасть "їздити на собі", а Лабунська ставить це під сумнів

У Житомирі в один день з різницею в кілька годин нинішній і колишній очільники обласної ради провели зустрічі з журналістами.

Нагадаємо, на початку цього тижня депутати ініціювали відставку голови облради Анжеліки Лабунської. У свою чергу, Лабунська сама написала заяву на звільнення, за яку проголосували 36 із 62 присутніх на сесії депутатів.

Новообраний голова облради Володимир Ширма на брифінгу прокоментував ситуацію зі своїм обранням і окреслив основні напрямки подальшої роботи на посаді. Зі слів голови обласної ради, він вбачає подальшу роботу облради у тісній співпраці із облдержадміністрацією.

Адже нині в області багато проблем, ефективно вирішувати які і одній, і іншій державній структурі поодинці неможливо.

В той же час, Володимир Ширма заперечив можливість узурпації влади і запевнив, що не дасть іншим "по собі їздити": "Якщо хтось говорить про те, що там, може відбулася узурпація влади чи щось таке – повірте, я, за своїм характером, по-перше не такий, щоб узурпувати там владу; ну, але, разом з тим, я хочу сказати, що я народився 1 травня, а травень це Тілець (знак Зодіаку за гороскопом – прим.ред.).

А Тільці – люди такі, що теж особливо не дають – як там? – їздити по собі".
За півтори години потому екс-голова облради Анжеліка Лабунська провела прес-конференцію, на якій висловила власне бачення ситуації і розповіла про плани стосовно своєї подальшої діяльності.

Події, що сталися на останній сесії облради, Анжеліка Лабунська назвала переворотом, а свою заяву на звільнення пояснила тим, що не тримається за крісло голови облради. Свого колишнього першого заступника, – а нині голову облради – Володимира Ширму Анжеліка Лабунська вважає людиною "може і професійною, однак дуже м'якою": "Треба було людину, яка не вникає ні водну цифру і дозволяє робити все, що завгодно. Мені, знаєте, навіть десь шкода Володимира Васильовича Ширму.

Він – людина, може і професійна, але дуже м'яка. І повірте мені, що сьогодні адміністрація і всі, хто керує цим процесом, не мають взагалі навіть на меті його питати його про щось. Він буде ставити собі підпис, і в нас буде така тиша, як на кладовищі.

Це було зроблено в понеділок руками депутатського корпусу, але, щоб ви розуміли, що люди, які керують цим процесом зовсім інші". Разом з тим, Анжеліка Лабунська заперечила чутки про те, що збирається кудись виїжджати.

З її слів, вона має житло у Житомирі і планує й надалі здійснювати діяльність уже як депутат обласної ради.

За інформацією Житомирської Хвилі

Последнее изменение Пятница, 30/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework