Новий очільник облради обіцяє тісніше співпрацювати з облдержадміністрацією

Про це голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма наголосив на брифінгу, 29 вересня. 

Насамперед голова обласної ради нагадав усім присутнім про трагедію Бабиного Яру та разом з представниками ЗМІ хвилиною мовчання вшанував пам’ять жертв розстрілів.
Про те, якою буде робота та пріоритети новообраного керівництва обласної ради, розповів журналістам Володимир Ширма: «По-перше, це конструктивна робота з фракціями обласної ради. Адже проблем, які потрібно спільно вирішувати, дуже багато. По-друге, це більш тісніша співпраця з Житомирською облдержадміністрацією».
Володимир Ширма зупинився на основних проблемних соціальних питаннях, які потребують вирішення до кінця бюджетного року. А саме виплата заробітної сплати працівникам галузі освіти, фінансування заробітних плат у комунальних закладах охорони здоров’я.
«Сьогодні нам разом з адміністрацією потрібно намітити ряд заходів, аби вийти на кінець цього року без заборгованості з виплати заробітної плати. Тому маємо плідно попрацювати, аби вирішити ці соціальні питання», – наголосив керівник обласної ради.
Також голова облради акцентував увагу на тому, що Житомирський обласний центр вертебрології та реабілітації не закриють. Натомість будуть активно шукати способи вирішення проблеми з власниками майна.
Питання випалювання деревного вугілля, нелегальне видобування бурштину, процес об’єднання громад, подальша співпраця із засобами масової інформації найбільше цікавили присутніх журналістів.
Насамкінець Володимир Ширма запевнив, що він завжди відкритий для спілкування і надалі частіше організовуватимуться такі зустрічі із представників ЗМІ.

 

За матеріалами прес-служби облдержадміністрації

Последнее изменение Понедельник, 03/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework