Чим обдаровував Кучма Житомирщину

Другий Президент України Леонід Кучма днями вирішив завітати у Житомирщину та особисто привітати наших ювілярів: «Музей родини Рильських» із 25-річчям від дня відкриття та із 50-річчям Андрушівську школу мистецтв.


Обдаровані, наполегливі й працьовиті вихованці Андрушівської школи мистецтв отримали від Леоніда Кучми фортепіано всесвітньо відомої компанії Steinway&Sons. Свою школу юні таланти достойно представляють на різноманітних конкурсах. А завдяки подарунку від Президента матимуть додаткові можливості для відкриття нових талантів світового рівня.
Як повідомляє прес-служба екс-президента України, цей подарунок – частина великої програми Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна», започаткованої 2013 року. Загалом фонд закупив для юних українських музикантів 75 неймовірних фортепіано Essex/ Steinway&Sons, 53 з них вже отримали своїх власників в мистецьких освітніх закладах всієї України.
Колишній президент поспілкувався з викладачами та вихованцями школи, оглянув виставку художніх робіт, відвідав клас хореографії, клас образотворчого мистецтва та побував на святковому концерті.
Окрім цього, Леонід Данилович брав участь у святкуванні 25-річчя із дня відкриття Романівського літературно-меморіального музею-садиби М. Т. Рильського. Тут він оглянув експозицію, поспілкувався з працівниками та мешканцями Романівки.
Учні місцевої музичної школи на честь знакової події організували святковий концерт. Приїхав і онук Максима Рильського, який привіз із собою вудку видатного письменника та подарував її музею.
Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна» подарував на потреби музею сертифікат на 25 тис. грн.

Последнее изменение Вторник, 04/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework