На базі Житомирського військового інституту пройде Всеукраїнський збір вихованців військово-патріотичних клубів та об'єднань "Соколята України"

Захід триватиме з 5 по 9 жовтня. Водночас проходитиме V Спартакіади школярів міста Житомира.

Збір Всеукраїнського дитячого патріотичного об'єднання "Майбутнє України" організований за підтримки Міністерства молоді та спорту України, за сприяння Житомирської обласної організації української спілки ветеранів Афганістану, Урочисте відкриття збору відбудеться 6 жовтня 2016 року о 10 год. на стройовому плацу військового інституту.

Програмою передбачено ряд заходів (за окремим планом). Всеукраїнське патріотичне об’єднання "Майбутнє України" існує з березня 1998 р. Про це інформує сайт Житомирської Хвилі.

До складу об’єднання входять більш ніж 50 клубів в яких сьогодні займається близько 20000 дітей та підлітків. Осередки об’єднання створено в 20 областях України.

Зокрема, у м. Житомирі працюють військово-патріотичні клуби “Юний десантник” і “Сатурн”, де сьогодні займаються близько 300 підлітків. Основними завданнями об’єднання є організація роботи з патріотичного виховання молоді України, підготовка юнаків до служби в Збройних Силах України.

Последнее изменение Вторник, 04/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework